» Eftersnack » Inför match » Sundsvall HK » Allt om Handboll

; 24-25/10

Lördag

UIK-SHK 26-19

Efter en dålig start då vi låg under med 8-3 efter första 10 minuterna så fick vi ordning på försvarsspelat och började knappa in på Umeås ledning. Simon spelade upp sig i målet och gjorde enkla räddningar som ledde till kontringar som ffa Jon Melin förvaltade på ett bra sätt. I paus stod det 12 lika efter ett mål av Oskar Gill i slutsekunderna. I andra halvlek började vi tappa tålamodet igen och tog avslut i halvdåliga lägen vilket straffade sig och Umeå kunde gå ifrån i målprotokollet igen vilket vi ej orkade ta ikapp. Alla visade bra inställning kämpavilja hela matchen. Extra plus till Sebastian Wedin, Felix Lindqvist och Oskar Gill.

Målskyttar: Oskar Gill 6, Jon Melin 4, Olle Fandén 2, Martin Ekdahl 2, Patrik Sundin 2, Sebastian Wedin 2, Petrus Hansen 1,

Söndag

Nordmaling- SHK  14-31

Efter en jämn början där lagen följdes åt till 3-3 i protokollet så började vi gå ifrån. För att till slut vinna enkelt med 31-14. Bra försvarsspel på alla positioner bäddade för denna seger. Det gav enkla mål på kontringar.
Största glädjeämnet i denna match var att vi började skjuta från distans och spelade gemensamt kollektivt anfallsspel.
Extra plus till Olle Fandén, Oskar Gill och Simon Gröning.

Målskyttar: Olle Fandén 7, Oskar Gill 6, Petrus Hansen 4, Jon Melin 4, Sebastian Wedin 3, Martin Ekdahl 2, Didrik Sundström 2, Alexander Gill 1, Felix Lindqvist 1, Patrik Sundin 1.