» Eftersnack » Inför match » Sundsvall HK » Allt om Handboll

; Ramvik IF - Sundsvall HK

På söndag eftermiddag drog vi i väg med en något decimerad men taggad skara till lilla ”sockerlådan” i Ramvik för vår 4:e match i U21 serien. Efter tre minuter av matchen tvingades Ramvik ta timeout då vi gått ifrån till 5-0 redan. Det kom tillbaka i matchen och i paus ledde vi endast med ett mål. Hela matchen höll ett högt tempo med många avslut. Vi vann tillslut med 39-33. Den stora skillnaden i matchen som jag ser det är att vi försökte hålla oss till vårt grundspel och gjorde lite lättare mål än Ramvik. Försvarsspelat var ganska bra, tyvärr tycker jag att vi ger deras skyttar lite för mycket utrymme och inte är ut i tid, även lite problem att få upp armarna för skottäckning, men Oskar hade några klockrena. Jag vill berömma alla för att vi fortsatte spela hela matchen och mestadels hade vi tålamod och jobbade med kollektivet.

Extra plus till Jons avslut på kanten och snabba kontringar, Oskar Gill bra styrning både bakåt och framåt, Martins försvarsspel och Felixs försvarsspel och bra aktivitet framåt med att göra sin ”gubbe” när de gick ut på offensivt försvar. En liten guldstjärna till Alexander som gick in och spelade nia när vi hade lite tunt med folk.

Slutresultat:
Ramviks IF - Sundsvall HK 33-39

Målskyttar Sundsvall:
Jon Melin 10, Oskar Gill 10, Felix Lindqvist 5, Ped Nilsson 4, Petrus Hansen 4, Martin Ekdahl 2, Alexander Gill 2, Patrik Sundin och Robert Björk 1 var.

Varningar: Patrik, utvisning Robban.

Kerstin Andersson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback