» Eftersnack » Inför match » Sundsvall HK » Allt om Handboll

Eftersnack; Sikeå SK

Seger med 28 - 23 mot Sikeå i premiären efter 16-9 ledning i halvlek. En stark början som sedan avmattades allt eftersom.

SHK börjar med ett starkt försvarsspel och snabbt tryck, även om bollen ibland hamnde fel försökte grabbarna hålla ett högt tempo. 12-4 efter 22 minuter. Sedan började vi tappa koncentrationen samtidigt som Sikeå spelade bättre.

Många bra saker i första halvlek - Alex avslut efter fina framspel framförallt från Oscar. Mattias framfusighet, Jons kontringar och ett bra försvarsspel i 22 minuter där nya spelare slet hårt tillsammans med gammla spelare. Dannes målvaktspel var också bra första havlek.

Därefter varierar både spelet framåt och bakåt väldigt, med allt från trevligt spel med fina avslut till okoncentrera spel både framåt och bakåt, men framförallt bakåt. Skönt att vi har två veckor till nästa match så vi kan jobba på detta.